27 Sentyabr 2013 - №37

Azərbaycan Texniki Universitetinin Ukrayna Milli Texniki Universiteti ilə birgə layihəsi beynəlxalq müsabiqədə qalib gəlib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Ukrayna Milli Texniki Universiteti ilə müştərək hazırladığı, "Texnologiyalar transferi menecmenti üzrə tədris proqramının MDB dövlətlərində - Azərbaycan, Qazaxıstan, Moldova və Özbəkistanda yayılması" mövzusunda beynəlxalq layihə Ukrayna Elm-Texnologiya Mərkəzinin keçirdiyi müsabiqədə qalib gəlib.

AzTU-nun mətbuat xidmətindən AzərTAc-a bildiriblər ki, ABŞ Dövlət Departamenti və Avropa İttifaqının maliyyələşdirdiyi bu layihə bir il müddətində yerinə yetiriləcəkdir. Layihə çərçivəsində görüləcək işlərə Ukrayna Elm-Texnologiya Mərkəzi nəzarət edəcəkdir.

Layihə intellektual mülkiyyət hüquqları, biznesin təşkili və həyata keçirilməsi, texnologiyaların yayılması menecmenti üzrə tədris-məsləhət mərkəzlərinin yaradılmasını nəzərdə tutur.

Azərbaycan Texniki Universitetində layihənin həyata keçirilməsi ilə bağlı treninqlərə başlanılıb.

Layihə ilə bağlı keçirilən ilk iclasda layihənin rəhbəri - Azərbaycan Texniki Universitetinin prorektoru, professor Mustafa Babanlı bu sənədin qarşıya qoyduğu məqsəd və vəzifələrdən danışıb.

Səhifənin başına qalx "Heydər Əliyev Fondu" bölməsinə get Nömrənin müdəricatına dön Səhifənin başına qalx

DÜNYA ÖLKƏLƏRİNDƏ ALİ MƏKTƏBLƏRƏ QƏBUL