30 May 2015 - №19

Rəsmi xronika

* Mayın 29-da  Azərbaycan  Respublikasının  Prezidenti  İlham Əliyev  və xanımı, I  Avropa Oyunları Təşkilat Komitəsinin sədri  Mehriban Əliyeva  "Bakı-2015"  Əməliyyat  Komitəsinin  baş  ofisində yaradılan  şəraitlə tanış olublar.

* Ölkə başçısı İlham Əliyev mayın 27-də Azərbaycan Xalq Cümhuriyyətinin şərəfinə paytaxtın İstiqlaliyyət küçəsində ucaldılmış abidəni Respublika Günü münasibətilə ziyarət edib.

* Mayın 27-də Prezident  İlham Əliyev və xanımı Mehriban Əliyeva "Buta" sarayında Azərbaycanın milli bayramı - Respublika Günü münasibətilə keçirilən rəsmi qəbulda iştirak ediblər. Dövlət başçısı rəsmi qəbulda nitq söyləyib.

* Ölkə başçısı İlham Əliyev mayın 27-də  Misir Ərəb Respublikasının Cənubi Sinay əyalətinin qubernatoru Xaled Foudanın başçılıq etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.

* Mayın 26-da  Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev və xanımı Mehriban Əliyeva  Bakıda  "Dalğa Beach-Aqua Park" ailəvi istirahət mərkəzinin açılışında iştirak ediblər.

* Prezident İlham Əliyev və xanımı, I Avropa Oyunları Təşkilat Komitəsinin  sədri  Mehriban Əliyeva mayın 25-də Bakıda I Avropa Oyunlarının Atletlər və Media kəndlərinin açılışlarında iştirak ediblər.

* Mayın 24-də dövlət başçısı İlham Əliyev BMT-nin Ərzaq və Kənd Təsərrüfatı Təşkilatının baş  direktoru  Jose Qratsiano  Da  Silvanın  rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.

* Mayın 22-də  Prezident İlham Əliyev Azərbaycan Respublikasının təhsil naziri ilə Fransa Respublikasının milli təhsil, ali təhsil və tədqiqat naziri arasında Azərbaycan-Fransız Universitetinə dair Niyyət Məktubunun təsdiq edilməsi haqqında sərəncam imzalayıb.

Səhifənin başına qalx "Rəsmi" bölməsinə get Nömrənin müdəricatına dön Səhifənin başına qalx

700 BAL TOPLAYANLAR