4 İyul 2015 - №24

Azərbaycan Respublikasının Təhsil Nazirliyi Azərbaycan Müəllimlər İnstitutu

Azərbaycan Müəllimlər İnstitutu 2015/2016-cı tədris ili üçün aşağıdakı ixtisaslar üzrə yenidənhazırlanma təhsilinə dinləyici qəbulu elan edir:

1. Azərbaycan dili və ədəbiyyat müəllimliyi

2. Məktəbəqədər təlim və tərbiyə

3. Təhsildə sosial-psixoloji xidmət

4. İbtidai sinif müəllimliyi

Yenidənhazırlanma təhsilinə qəbul olmaq üçün aşağıdakı sənədlər təqdim edilir:

1. Rektorun adına ərizə

2. Şəxsiyyət vəsiqəsinin surəti

3. Sağlamlıq haqqında arayış

4. 2 ədəd fotoşəkil (3x4 sm ölçüdə, rəngli)

5. Təhsil haqqında sənədin (diplom və qiymət cədvəli) surəti (notariusda təsdiq edilmiş).

Sənədlərin qəbulu Azərbaycan Respublikası Nazirlər Kabinetinin "Əlavə təhsilin məzmunu, təşkili və əlavə təhsilin hər hansı istiqaməti üzrə təhsil almış şəxslərə müvafiq sənədin verilməsi Qaydası"  haqqında 6 sentyabr 2010-cu il tarixli 163 nömrəli qərarı və Azərbaycan Respublikası təhsil nazirinin 04 oktyabr 2010-cu il tarixli 1297 nömrəli  əmri  əsasında aparılır.

Təhsil müddəti 9 aydır.

Təhsil ödənişlidir.

Sənədlərin qəbulu Azərbaycan Müəllimlər İnstitutunda elan dərc olunan gündən başlanır. Sənədlər oktyabr ayının 10-na  qədər  hər gün (şənbə və bazar günlərindən başqa)  saat 9.00-dan 18.00-dək 810-cu otaqda  qəbul olunur.

Ünvan: Akademik Həsən Əliyev küç.104

Əlaqə telefonları:  465-29-76; 564-01-75

REKTORLUQ

Səhifənin başına qalx "Elanlar" bölməsinə get Nömrənin müdəricatına dön Səhifənin başına qalx