Mingəçevir Dövlət Universiteti (MDU) və Mingəçevir şəhər Gənclər və İdman İdarəsinin təşkilatçılığı ilə ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 99-cu ildönümünə həsr edilmiş voleybol üzrə təhsil müəssisələri arasında şəhər turniri keçirilib.

Universitetin İdman-sağlamlıq kompleksində təşkil olunan turnirdə MDU, Mingəçevir Turizm Kolleci və Mingəçevir Tibb Kollecinin tələbələri, Mingəçevir şəhər Uşaq-Gənclər İdman Şahmat Məktəbi şagirdlərindən ibarət komandalar mübarizə aparıblar.

Yarışda MDU-nu təmsil edən iki voleybol komandası şəhər turnirini qalibiyyətlə başa vuraraq müvafiq olaraq birinci və üçüncü yerləri bölüşüblər. Qalib komandaların üzvləri kubok və diplomlarla mükafatlandırılıb.