Azərbaycan-Fransız Universitetinin (UFAZ) magistraturalarına qəbulun birinci mərhələsi başlayıb.

Universitetdən bildirilib ki, UFAZ-ın magistraturalarına yalnız Dövlət İmtahan Mərkəzi tərəfindən təşkil olunmuş imtahan zamanı 50 - dən yuxarı   (100 bal üzrə) bal toplayan və UFAZ-a qəbulun birinci və ya ikinci turunda şərti təklif almış tələbələr qəbul oluna bilərlər.

Qəbul Azərbaycanın bütün bakalavr məzunları üçün açıqdır.  Azərbaycan və rus bölmələrindən olan namizədlər  IELTS 6.5/80  və TOEFL  sertifikatı təqdim etməlidirlər. Bakalavr təhsilini ingilis dilində oxumuş namizədlər oxuduqları universitetlərdən arayış təqdim etməlidirlər.

Qəbul edilən 80  tələbənin hamısına UFAZ-da dövlət sifarişli yerlər təklif olunur.

Yoxlama prosedurunda tələb olunan sənədlər:

• Əgər  UFAZ  tələbəsi varsa :  CV / motivasiya məktubu/ yalnız transkript
  • Digər universitetlərin tələbəsi varsa  : CV/ motivasiya məktubu/ transkriptlər/ tövsiyə məktubu/ IELTS 6.5 və ya bərabər sertifikat
  • SEC balı və məzuniyyət sertifikatı şərti qəbuldan sonra əlavə olunacaq.

1-ci qəbul mərhələsi:

Faylların onlayn qeydiyyatı və təqdim edilməsi: 5 noyabr 2022 - 30 yanvar 2023