Azərbaycan Respublikası Elm və Təhsil Nazirliyinin SABAH qrupları layihəsi çərçivəsində tədris planlarının təkmilləşdirilməsi məqsədilə Türkiyənin Çankaya Universitetinin professoru Buket Ağqoyunlu və  Hacettepe Universitetinin dosenti Saleh Bardaqçı tərəfindən Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetində (ADPU) ekspert qrupu üçün təlimlər keçirilir.

Bu barədə ADPU-dan "Azərbaycan müəllimi"nə məlumat verilib.

Bildirilib ki, 2-5 iyul tarixlərində davam edəcək təlimlərin məqsədi ali təhsil kurikulumlarının hazırlanmasında yeni yanaşmalara, fənlərin və kreditlərin müəyyənləşdirilməsi prinsipləri, təlim nəticəsi - fənn - təlim metodları - qiymətləndirmə strategiyası əlaqələrinin əhəmiyyətinə diqqət çəkmək və ekspertlərin bu mövzularda praktiki bacarıqlarını inkişaf etdirməkdir.